Spojené arabské emiráty - Diskuze

A z jakého důvodu

Na Silvestra bych tam určitě nejela. Vrátila jsem se koncem listopadu a průvodkyně nám říkala, že ii ona tam bude trávit s klienty Silvestra a už teď z toho má hrůzu.

Myslite , ze sa tam daju kupit v lekarni antidepresiva?

ještě jsem newzazil kontrolu leku na letisti - jinak bezne leky které v cr jsou na predpis v emirátech v lekarne normalne volne koupite

Mate skusenosti s prevozom liekov pri ceste do Dubaja? Nasla som zoznam, ktore sa nesmu dovazat, su tam aj moje, ktore musim pre ochorenie pravidelne uzivat. Ako postupovat?

Janackova.jar@seznam.cz

prosím o info ohledně Silvestra - doporučení nějakého hotelu...jaké bude počasí.
děkuji moc

pisni email, napisu

Chtěla bych letět s cestovkou v ůnoru do Dubaje na poznávačku,ale nemám s kým.Bude tam sice průvodkyně,ale taky budou rozchody a když čtu o těch obřích nákupních střediscích a obřím letišti tak mám z toho obavy,že to sama nezvládnu.Už jsem něco procestovala,hodně po evropě,byla jsem i na Floridě,ale vždy ve dvou.Měla by nás být skupina asi dvaceti lidí,ale když je neznáte ,nemůžete se na nikoho přilepit,poradte někdo kdo jste byl v podobné situaci,děkuji.

počasí o.k, hotel Kempinskij