Skrýt mapudiskuze na mapě

Spojené arabské emiráty

výběr diskuze podle destinace

Diskuze - Rezervácia cez Booking.com

Řadit podle času | Řadit podle vláken vzestupně sestupně

Při vkládání příspěvku do diskuze jako neregistrovaný uživatel budete mít u vašeho příspěvku zobrazenu IP adresu

:-) :-( ;-) :-P :-D :-[ :-\ =-O :-* 8-) :-$ :-! O:-) :'( :-X :-)) :-| <3 <:-) :-S >:) (((H))) @};-- \o/ (((clap))) :-@
Pravidla diskuzí
Původní dotaz

Rezervácia cez Booking.com

03.11.2011 14:29:08 | Patina

Patina Ahojte, má niekto skúsenosti z online rezerváciou hotela cez booking.com, alebo inú stránku ? Ide mi len o to, že by sa mi nechcelo na rýchlo hľadať iný hotel, keby to v Emirátoch nemali zaznamenané...

Poslední reakce

Re: Rezervácia cez Booking.com   SEBA2 07.11.2011 21:19

Na Booking.com jsem rezervoval několik hotelů, naposledy na Bali a Lomboku, vše na 100 %.po návratu mi ještě poslali dotazník, jak jsem byl spokoje.

Re: Rezervácia cez Booking.com   AdriaticOnline 03.11.2011 14:34

Na Booking.com se můžeš 100% spolehnout - jen si přečti pozorně jak se ten tvůj hotel rezervuje - někdy to chvilku trvá (protože ti odpovídá přímo hotel) vždy je to u každého hotelu napsáno. A nakonec ti přijde potvrzovací email - vytiskneš a jedeš

Rezervácia cez Booking.com   Patina 03.11.2011 13:29

Ahojte, má niekto skúsenosti z online rezerváciou hotela cez booking.com, alebo inú stránku ? Ide mi len o to, že by sa mi nechcelo na rýchlo hľadať iný hotel, keby to v Emirátoch nemali zaznamenané...