Re: H&J 02.02.2012 14:39
Počítejte, než se vymotáte z letiště z Dubaie i v noci cca 1 hodinu, a pak už pofrčíte 120 km/hod - max. rychlost, mají v autech omezovače, ale s turisty předepsanou rychlost nedodržují. Za 2 hodiny byste tam měli být.
|
|
Počítejte, než se vymotáte z letiště z Dubaie i v noci cca 1 hodinu, a pak už pofrčíte 120 km/hod - max. rychlost, mají v autech omezovače, ale s turisty předepsanou rychlost nedodržují. Za 2 hodiny byste tam měli být.
to já měla to štěstí ve Fujairah již dvakrát, že se ropa u břehů opravdu vyskytla, pár uhynulých ryb vyplavilo moře na pláž a byl zákaz koupání, ale pokaždé vždy rychle vyčistili, druhý den se mohlo do vody normálně a po ropě stopy žádné. Ale jinak Ománský záliv je čistý, je tam i bohatý mořský život, když jsem byla v hotelu Royal Beach ve Fujairah, plavali tam s námi želvy, ale prý se vyskytují jen u pláže tohoto hotelu, bohužel tento hotel CK již nenabízí. Rotana mi přijde jako nejhorší a nejlevnější varianta ve Fujairah.
transfer z letiště je přibližně 1,5 hodiny-hodně záleží na provozu v Dubaji,který je velice zahlcený.Animační program pro děti jsem nezaregistrovala,jelikož už malé děti nemám,ale zcela jistě je to uvedeno v nabídce CK.Pokud máte ještě nějaké dotazy ohledně hotelu,tak vám je ráda zodpovím
Dobrý den, prosím jak dlouho ve sktutečnosti trvá transfer z letiště na hotel? A probíhají zde animační programy pro děti?děkuji předem
Děkuji za rychlou odpověď. Moc se mi tento hotel zamlouvá, ale trochu jsem se lekla recenzí s ropou. Chceme odletět koncem měsíce a rozhodujem se mezi Rotanou a Hiltonem Ras Khaimah Resort Spa. Tak jsem chtěla jen vědět více.
Neboj se, moře je na koupání čisté. Nepředstavuj si žádné olejové skvrny na hladině. Ropa na plážích v okolí Fujairah skutečně je, ale jsou to jakoby pevné černé částice v písku. Takže se ti nalepí třeba na chodidla při brouzdání vodou a podobně.
Samozřejmě pokud se válíš u břehu ve vlnách, můžeš si zamazat i plavky. Odstranit lze snadno např. naolejovaným ubrouskem. Zkrátka něco jako roztavený asfalt. Ale neboj se, moře je opravdu krásné, za nějakou šmou hu to stojí.
Dobrý den, slyšela jsem, že se na pláži u hotelu Rotany Fujairah vyskytují ropné skvrny v moři. Chtěla jsem se zeptat, jak moc ohrožují koupání, zda neničí plavky atd. A kde se to vůbec bere. Děkuji
Alkohol shop je asi deset km od hotelu směrem na Dibu.Stačí taxikáři říct alkohol shop a oni vás tam za hubičku odvezou.Jinak v okolí rotany jsou pouze tři hotely a malý krámek,kde je možné koupit vodu a taky pneumatiky.hotel je hezký,pláž velká a klidná,i když je plný hotel,tak v okolí bazénu a pláže máte pocit,že je jste na hotelu sám.Jídlo dobré a personál ochotný.jinak jsme byli v březnu v hotelu Hilton resort a spa v RAK.Všem doporučuji-pláž krásná,čistá denně uklízená,hotel úžasný,jídlo se za dva týdny pobytu ani jedenkrát neopakovalo a personál milý a vstřícný.ráda bych se tam vrátila.Hada jsem naštěstí nepotkala,ani tam o tom nikdo nevěděl.
Zuzana 1959 - nevíš prosím jak je to tam zařízeno při stravování all inclusiv? Předem děkuji i všem ostatním, kteří mi odpoví.
Jasně, informace je poněkud nepoužitelná vzhledem k roku dotazu
, ale třeba poslouží někomu jinému.
V hotelu Rotana jsme byli v prosinci 2010. Malé děti sice nemáme, ale můžu říct, že hotel splňuje naše požadavky opravdu maximálně. Jídlo výborné, personál milý a ochotný, ubytování supr. Nenašla jsem žádné chyby
. Malých dětí tam bylo taky dost.
Dobry den,mam dotaz na tento hotel,jak dlouho jste jeli z letiste do tohoto hotelu.Doporucil byste mi tento hotel pro rodinu s 23mesicni dcerou,jestli maji animacni programy,detsky koutek,hriste,det.bazen a je moznos nejaky nakupu do max.30minut taxikem,dekuji?
Ahoj vsem, chtela bych se zeptat cestovatelu, kteri zde jiz byli, zda je kauce 100$ pri nastupu do hotelu povinna, popr. zda je mozne ji slozit v €? A take, jake obleceni je vyzadovano k veceri, casual ware? Dekuju mnohokrat za jakoukoliv informaci, letime pristi stredu, tak snad se neupeceme
Dekuji vsem za informaci.My letime tuto nedeli. Doufam, ze se bude libit, protoze pripravy jsou vzdy hekticke a s ubyvajicim cas roste nervozita
Da se nekde v okoli nakupovat? (Uvadeji 2 km)Potrebuji pro spunta papersky atd. 
anglican: teď čerstvě má EXIM tento hotel (odlet 11.2.) na 12 dní za 19.000,- Kč !!!
Byli jsme vloni dvakrát na Rotaně,koupali jsme se bez problémů,ocean byl teplý,budete spokojeni,tento hotel nemá chybu,jídlo perfekt,personal na výbornou,
při vstupu budou na Vás chtít zálohu v dolarech,ale měl jsem euro,tak jsem dal 100 euro,na konec,až budete odevzdávat klíče,tak Vám spočítají,co jste tam utratili,buď u barů nebo pití po jídle,doplatíte,nebo Vám vrátí.Určitě budete spokojeni,my se tam opět letos chystáme,ať se Vám vše vydaří. Jirka Pel
Dobry den
V polovine unora planujeme dovolenou v hotelu Rotana v emiratu Fujairah. Ma nekdo zkusenosti s vyse uvedenym hotelem? Mame dve male deti a tak spise ucekavame dobre sluzby nez koupani v mori a desitky bazenu
)
Jak je to zde se stravou?. Dle info z podobnych diskuzi ve svete si lide hotel chvali...
Dekuji vsem za informaci
Petr