Spojené arabské emiráty - Diskuze

Na kolik to výjde tak na 8 dní ( 7 nocí) pro dva lidi? Letenka + ubytování?

Letos v červenci jsme letěli do Dubaje, je to mimo sezónu tak proto je vše levnější než v zimě.Hotel jsme si rezervovali přes booking.cz a na 7 nocí pro 2 osoby nás vyšel na 11000. Byl to 4 hvězdičkový hotel na dobrém místě hned u metra dubai internet city. pokoj čistý, každý den uklizený, donesená voda na pití. Půjčili nám i zadarmo nástavec na zásuvku a poslali pohledy, protože hledat v Dubaji schránku je nadlidský výkon. A to počasí se taky dalo v pohodě snést. Jezděte raději mimo sezónu.

akorát trochu smradu a nejaky takovy tvor kterých je tam mraky
http://www.tripadvisor.com/LocationPhotoDirectLink-g295424-d1089957-i50464851-Golden_Tulip_Suites_Dubai-Dubai_Emirate_of_Dubai.html#50464851
No taky jsem byla překvapená, že v Dubaji se dá sehnat levnější ubytování než v Olomouci, ale jde to Můj dole avizovaný pokoj teď stojí cca 920,- kč/os, tj. 4600,- na 5 dnů a opravdu, ale opravdu tam žádní švábi nebyli

ubytování na 5 dnů cca 5 tis - tak akorát se švabama

Chystáme se v říjnu, koukám na letenky, zkoušela jsem i něco přes Invii, ale co je cenově přijatelné, tak není k mání. Nabídek mnoho, ale volného nic. Letenky od Fly Dubaj cca 7200, no a ubytování na 5 dnů cca 5 tis, to mi přijde pěkné.
shazia- hotel CityMax vypravuje autobusy zdarma na pláž Al Mamzar beach a ta určitě uzavřená není.
A asi jsem se dívala na jiný zájezd, byly tam dole uvedené nějaké balíčky za 260 a 350 EUR, ale jinak je to jedno, já osobně bych do Dubaje pokud bych nechtěla poznávat i ostatní Emiráty s CK už nejela, dá se v pohodě zvládnout individuálně.

Zajimavy nazor. Jedu tam v rijnu sluzebne, ale chteli bychom spise videt nejake prirodni zajimavosti. Nevite zda, pripadne jak tam funguji mistni cestovky, nebo mate tipy na zajimave turisticke cile (nemyslim tim metropole).

omlouvám se,zkaz byl pro Evelínu,ne pro Blanku

Blanko,základ je v ceně/jen např.výhled z Burjkhalify se musí zaplatit/a je dost času na vlastní program,jinak hotel Citymax BurDubai má super polohu,ale pozor veřejná pláž je už několik měsíců zavřená/budují promenádu/